Plaćanje po kliku – PPC

Pay Per Click/PPC je jedan od ključnih kanala za upravljanje marketing performansom naših klijenata. Zahvaljujući inovacijama u pretraživačima, kao što su Google i Bing, PPC je s godinama evoluirao i postao kompleksniji. PPC je sjajan kanal za oglašivače zbog toga što kompanijama omogućava da se efikasno promovišu, ažuriraju poruke i ponude potencijalnim kupcima.

PRONAĐITE VAŠU CILJANU GRUPU

Da bi Content Marketing bio uspješan potrebno je odrediti ciljanu publiku. Bez definisane ciljane publike ne bi mogli kreirati relevantan sadržaj.

Za kvalitetan content marketing potrebno je odvojiti dovoljno vremena. Ukoliko sadržaj content marketinga nije savršeno fokusiran na Vašu ciljanu publiku, potrebno je što prije vratiti ga na zadani pravac, u protivnom predstavlja gubljenje vremena.

Da bi što prije pronašli Vašu ciljanu publiku, tu smo da Vam pomognemo!

1
Najboljih stručnjaka
1
Online strategija
1
Odličnih rezultata
1
Najboljih pozicija

Analitika društvenih mreža u realnom vremenu

Večina kompanija koristi analitiku. Mnoge svoje aktivnosti planiraju na osnovu podataka starih nekoliko dana, sedmica, pa čak i mjeseci. Ipak, malo ih može odgovoriti promjenama iz minute u minutu, ili iz sekunde u sekundu. Razlozi za ovo su:

  • Zarobljeni su u mozaiku ETL procesa i Excel integracija
  • Ne mogu analizirati polu-struktuirane, nestruktuirane i geografski struktuirane podatke
  • Oblikuju podatke brže nego što to njihov sistem može podnijeti

Sa Digital Marketing d.o.o., analizirajte sve podatke u realnom vremenu. Brže i jednostavnije.

0.33% CTR
10% manji CPA
136% ROI
Uštedite vrijeme i novac

Stekavši iskustvo višegodišnjim radom u velikim agencijama, znamo tačno kako da dobijemo maksimalne performanse od svega što radimo. Naš je cilj da ponudimo lični kontakt i pristup našim klijentima, radeći ono što najviše volimo – pomaganje klijentima da povećaju svoju online prodaju i prisustvo na internetu.

Mi smo tim visokokvalificiranih oglašivaća koji rade zajedno kako bi lično bili na usluzi svakom klijentu.

Menu