O NAMA

Digital Marketing d.o.o. je marketinška agencija sa sjedištem u Sarajevu, koja je osnovana 2016. godine. Naš cilj je pružiti digitalna rješenja partnerima i unaprijediti njihovu poslovnu ekspanziju. Klijenti sa kojima radimo su iz različitih industrija. Ovdje smo da Vam olakšamo posao, i da ga učinimo profitabilnijim.

NAŠA PRIČA I RAD

Mi smo stručnjaci za digitalni marketing koji zajedno sa kolegama sestrinske kompanije Stellar Search, sa sjedištem u Londonu, čine jedinstven tim. Pružamo cijeli niz usluga digitalnog marketinga i ostvarujemo vrhunske rezultate za naše klijente. Nudimo mnoštvo kanala iz oblasti digitalnog marketinga koji će pomoći u povećanju prometa na Vašoj stranici, i naposljetku povećati prodaju.
Posjetite nas danas!

Pay Per Click

Naši PPC eksperti će Vam, uz podršku tima iz Velike Britanije, poboljšati poslovni uspjeh. Zahvaljujući inovacijama u pretraživačima, kao što su Google i Bing, PPC je s godinama evoluirao i postao kompleksniji.

SEO

Kada je u pitanju SEO, ključno je imati strategiju koja je funkcionalna u smjeru razvoja dugoročnog rasta organskog pretraživanja. Mi ćemo razviti stabilan plan za rast organskog pretraživanja i dodatno poboljšati Vašu ekspanziju.

Social Media

U svijetu društvenih mreža koji se stalno mijenja, inovacije su ključne. Na svu sreću, mi smo odlični u tome. Naše tehnike će Vašu poruku prenijeti širom svijeta.

Conversion Rate Optimisation

Povećajte vrijednost prometa na Vašoj stranici.

KVALITETA VJEŠTINA

Naš tim je u proteklom periodu ostvario značajne rezultate u plaćenom i organskom pretraživanju, i na osnovu toga proširili smo našu ponudu kako bismo uveli nove tehnike digitalnog marketinga, među kojima su i: Social, Programmatic Display, Conversion Rate Optimisation i Affiliate Marketing. Obzirom na značajno iskustvo, možemo pružiti tehničke vještine neophodne za implementaciju brojnih digitalnih strategija. Osim vještina pružit ćemo i potpun prikaz današnje raznolike marketinške scene, s ciljem oglašavanja naših klijenata najboljim strategijama i akcijama koje će poboljšati njihovo poslovanje.

Marketing100%
100%
Društvene mreže100%
100%
Analitika100%
100%
Design100%
100%

STRAST PREMA POSLU

Naš cilj je pružiti digitalna marketinška rješenja partnerima i unaprijediti njihovu poslovnu ekspanziju.

Stelios
Osnivač

Više od 10 godina iskustva u radu s klijentima i agencijama.

Aida
Direktorica

Višegodišnje iskustvo u upravljanju i vođenu timova.

Juan
Suosnivač

Više od 7 godina iskustva u radu s agencijama.

Menu