[us_page_title tag=”h3″ color=”#ffffff” description=”1″]

U ovoj svečanoj prazničnoj sezoni donosimo vam recepte koji će vam pomoći da pripremite pobjedničku marketinšku strategiju. Od personalizacije na skali do korištenja podataka zasnovanih na podacima za oblikovanje vaših kampanja, objedinili smo sve alate i taktike potrebne za uspjeh u novoj godini.

Orange Poland povećava prodaju informacijama zasnovanim na podacima

Kompanije koje koriste pristup temeljen na podacima mogu uštedjeti do 30% u troškovnoj efikasnosti i povećati prihod za 20%. Korištenjem podataka izvan mreže i interneta i stvaranjem snažne analitičke kulture među svojim timovima, vodeći telekomunikacijski pružatelj usluga Orange Poland pripremio je strukturu kampanje zasnovanu na uvidima koji se temelje na podacima kako bi povećali prodaju. Iskoristite ove savjete i otkrijte recept za uspjeh.

Kako Škoda Auto koristi tehnologiju i psihologiju za krojenje video oglasa po mjeri

Skala i personalizacija ne moraju biti suprotstavljene sile. Uz kombinaciju kreativnosti, tehnologije, pa čak i psihologije, proizvođač automobila Škoda predstavio je preko 1000 personaliziranih video oglasa kako bi povećao angažman i smanjio troškove po prikazu za 90%. Otkrijte sve sastojke koji služe pobjedničkoj strategiji sljedeće godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu