USLUGE

Široka lepeza naših usluge će Vam omogućiti da svi aspekti Vašeg online oglašavanja budu zadovoljeni.

Plaćanje po kliku

Naš pouzdani i testirani proces upravljanja PPC kampanjama usavršen je zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u vođenju PPC kampanja na različitim platformama i sa mnogobrojnim varijacijama, što nam omogućava da Vašem PPC računu osiguramo uspješnu i pozitivnu promjenu u performansi.

Digitalna strategija

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u digitalnom marketingu znamo kako razviti profitabilnu i uspješnu strategiju.

Optimizacija web pretraživaća

Kada je u pitanju SEO, ključno je imati strategiju koja je funkcionalna u smjeru razvoja dugoročnog rasta organskog pretraživanja. Mi ćemo razviti stabilan plan za rast organskog pretraživanja i dodatno poboljšati Vašu ekspanziju.

Programmatic Display

Programmatic display je jedno od najnaprednijih i najuzbudljivijih područja digitalnog marketinga. Digital Marketing na ovom području ostvaruje prednosti zbog našeg pristupa programskim i displej kampanjama.

Društvene mreže

U svijetu društvenih mreža koji se stalno mijenja, inovacije su ključne. Na svu sreću, mi smo odlični u tome. Naše tehnike će Vašu poruku prenijeti širom svijeta.

Grafički dizajn i video

Digital Marketing je tu da Vam ponudi usluge grafičkog dizajna, videa i animacije, s ciljem boljeg oglašavanja na Internetu, a sve u okviru Vaše kompanije ili brenda.

Conversion Rate Optimisation

Naš tim će Vam osigurati maksimalnu vrijednost prometa na stranici.

Affiliate Marketing

Affiliate marketing je najstariji trik iz knjiga o digitalnom marketingu, a mi ga odlično izvodimo.

Plaćanje po kliku

Pay Per Click/PPC je jedan od ključnih kanala za upravljanje marketing performansom naših klijenata.

Optimizacija web pretraživaća / SEO

Mi ćemo razviti stabilan plan za rast organskog pretraživanja i dodatno poboljšati Vašu ekspanziju.

Društvene mreže

Naše tehnike će Vašu poruku prenijeti širom svijeta.

Graphic Design

Jednostavno – vi zamislite, mi kreiramo.

SEO Eksperti

Jedna od ključnih metoda povećanja prometa na stranici. Tehničkim revizijama, povezivanjem strategija izgradnje, kreiranjem i ujedinjavanjem sadržaja, poboljšat ćeno Vašu organsku poziciju u pretraživaću.

Content Marketing

Poboljšajte web stranicu relevantnim i modernim podacima, te efikasno unaprijedite svijest o Vašem brendu. Content Marketing postaje sve veće i važnije područje Digital Marketinga, a primjenjivo je na poslovanje kompanija iz različitih industrija.

Brand Visibility

Kreiranje strategije koja će ostvariti dobre rezultate nije jednostavan zadatak. Obzirom na upotrebu velikog broja podataka, te na godine iskustva u marketinškoj industriji, kao i nove uvide u oblasti digitalnog marketinga, novac ćemo upotrijebiti efikasno i efektivno.

Great Rankings

Kao agencija, mi Vam nastojimo osigurati prvu poziciju u rezultatima pretrage. Naše usluge i smjernice pomoći će da Vaše ponude, proizvodi, usluge i oglasi dođu do najprofitabilnije ciljane publike i tržišta.

Društvene mreže

U svijetu društvenih mreža koji se stalno mijenja, inovacije su ključne. Na svu sreću, mi smo odlični u tome. Naše tehnike će Vašu poruku prenijeti širom svijeta. Bilo da je riječ o praćenju novih trendova, ili kreiranju viralnog sadržaja, mi imamo rješenje.

Get Connected

Imamo sreću da radimo sa izuzetnom grupom klijenata iz cijelog svijeta, i imamo odličan tim multinacionalnih profesionalaca. Iskusni smo u globalnom pokretanju digitalnog marketinga za svakog klijenta. Plasiranje Vaše poruke širom svijeta nikada nije bilo jednostavnije i započinje upravo ovdje.

Menu